Dr. Mayer Szabolcs

Vezető főorvos

Master of Science (M.Sc.) in Implantology and Dental Surgery

fog- és szájbetegségek szakorvosa 

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

 

Rendelési idő: H:14:00-20:00, K:13:00-16:00, Cs:12:30-17:00

 

Soha nem feladatnak érzem egy paciens problémáját, hanem lehetőségnek, megtiszteltetésnek, hogy az adott fogászati problémáját rám bízva javítsak életminőségén vagy esztétikai szépségén.
Ezért tisztelettel, alázattal és becsülettel vagyok a paciensek felé, ahogy a munkám iránt is.

Vezetőként még fontosnak tartom, hogy rendelőnk speciális gépparkja mindig a legmagasabb szintet képviselje, és hogy kollégáimat, munkatársaimat újabb és újabb ismeretek, diplomák megszerzésére ösztönözzem.

Nemkülönben magamat is, különösen a fogászati implantológia területén a 2000-es évtől szinte minden szakirányú továbbképzést, előadást megragadok tudásom szinten tartása érdekében.

Dr. Biczó Adrienn

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

 

Rendelési idő: H-SZ-CS:9:00-15:00, K:14:00-19:00

 

Mayer Szabolcs doktor úrral immáron 17 éve, az Evidental csapatában 4 éve dolgozunk együtt teljes egyetértésben, remélhetőleg még hosszú-hosszú évekig, biztosítva ezzel a páciensek családias hangulatú, teljes körű fogászati ellátását.
Pácienseink bátran fordulhatnak hozzám főként bonyolultabb gyökérkezelésekkel, illetve esztétikai, konzerváló fogászati-fogpótlástani problémákkal.

Legfőbb célunk mindig a pácienssel, arcunkon egy-egy  mosollyal, együtt kimondani : Ezt a fogat is megmentettük! 

Szeretettel és persze mikroszkóppal várom rendelésemen!

Dr. Dömény Rita

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, gyermekfogszakorvos, fogszabályozó szakorvos

 

Rendelési idő: K:9:00-15:00, P:15:00-19:00

 

Gyermekfogorvosként fontos feladatomnak tartom a gyermekek bizalmának elnyerését, az ismeretlen helyzetből származó vagy esetleg korábbi rossz tapasztalatok miatti félelmeik oldását.
Ezért rendelőnkben lehetőséget  biztosítunk arra, hogy a gyermekek beszélgetve, játszva ismerhessék meg a rendelői környezetet, így csökken a kezelés előtti drukk.
Továbbá, kollégáimmal közös célunk, törődéssel és türelemmel elérni, hogy a gyerekek is fontosnak tartsák a gyógyítás perceit.

Fogszabályozó szakorvosként természetesen nemcsak a rágófunkció javítását, a torlódások feloldását tartom szem előtt (ezzel csökkentve a fogszuvasodás kialakulásának lehetőségét), hanem az esztétikus mosolyt is.
A mai korszerű fogszabályozási technikákkal, ha a fogazati eltérés ezt indokolttá teszi, már korai gyermekkorban vagy akár felnőttkorban is eredményes kezelést tudunk nyújtani.


Ráadásul, a rendelőnkben elérhető korszerű készülékeknek köszönhetően a fogszabályozó viselés időszakában figyelembe tudjuk venni az esztétikai és a kényelmi szempontokat egyaránt.

Dr. Jakó Éva

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa,

dento-alveolaris sebész

 

Rendelési idő: H-SZ:14:30-20:00

 

Munkám során mérvadónak tartom a precíz szakmai munkát, és a bizalmon alapuló tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását.

Szakvizsgáimmal megszerzett 23 éves tapasztalatom révén teljes körű ellátást nyújtok a fogászat majdnem minden területén, az esztétikai tömésektől, a gyökérkezeléseken (gépi feltárás) és esztétikai fogpótlásokon (teljes kivehető fogpótlás, fémmentes porcelán koronák, csapos fogművek) keresztül a szájsebészeti beavatkozásokig (fogeltávolítás, bölcsességfog eltávolítás műtéti úton, implantálás, csontpótlás,).

Ezáltal a páciensek teljes körű fogászati ellátásban részesülhetnek, minden kezelés egy kézben marad a tervezéstől a befejezésig, ezzel biztosítva pácienseink komfortérzetét és a bizalom megtartását.

Dr. Mártha Szabolcs

A konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Rendelési idő: H-SZ-CS:15:00-19:00, K-P:9:00-14:00

A Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján, illetve az itthoni, írországi és angliai magánpraxisokban eltöltött évek alatt széleskörű tapasztalatot szereztem az általános- és konzerváló fogászatban illetve fogpótlástanban.

Pályafutásom során nagy számban vettem részt komplex, teljes fogazati rehabilitációt jelentő kezelések tervezéstől kivitelezésig tartó megvalósításában.
Elsődleges érdeklődési területeim közé tartozik az elhalt, mélyen szuvas, hiányosan gyökérkezelt, vagy kihúzásra “ítélt” fogak megmentése. A rendelkezésemre álló modern, operációs mikrószkóppal támogatott un. vitál terápiás, illetve gyökérkezelési technikákkal széleskörű lehetőségem van a fogak élettartamának radikális meghosszabbítására.

További kiemelt érdeklődési területembe tartozik a hiányzó fogak pótlása – fogon, vagy implantátumon rögzítve – precíz, fémmentes, magas esztétikájú betéttel, koronával, híddal, illetve kivehető fogpótlással.  A fogak ellátásának már terápiás, de még nagyban megelőző kezelését, a fogtömés precíz elkészítését pedig gyógyító tevékenységem egyik leghatékonyabb részeként tartom számon.

Munkám legfontosabb részének mégis a megelőzést tartom. Ezért nagy hangsúlyt fektetek a páciensek szájhigiénés kultúrájának fejlesztésére is.

Dr. Regős Hedvig

A konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Rendelési idő: H-SZ-CS:9:00-14:00, P:15:00-19:00

Fogorvosi diplomámat 2005-ben vehettem át a Pécsi Tudományegyetemen. 2008-ban megszereztem a „Konzerváló fogászat és Fogpótlástan” szakvizsgát.
Ezt követően egy nagy forgalmú budapesti magánrendelőben kezdtem el dolgozni, ahol a nagy számú magyar és külföld páciens ellátása során nagy gyakorlatot szereztem a különböző típusú fogpótlások és a fogmegtartó kezelések elvégzése terén.

Különösen közel állnak szívemhez az esztétikai fogászati kezelések, főként fémmentes pótlások, betétek, kerámia héjak készítésében lelem örömömet.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a nyugodt légkör megteremtésére, jó személyes kapcsolat kialakítására és a páciensek teljes körű tájékoztatására.

Dr.Mukics Adél

Fog-és szájbetegségek, konzerváló fogászat és fogpótlástan, parodontológia

Rendelési idő: H:15:00-20:00, SZ-P:9:00-14:00

1999-ben diplomáztam a Pécsi Orvostudományi Egyetem fogorvos szakán. A diploma megszerzése után 7 évet dolgoztam az egyetem fogászati klinikáján, ebből 5 évet a parodontológiai osztályon töltöttem, ahol fogínyulladással, fogágybetegséggel és különféle szájnyálkahártya betegségekkel foglalkoztunk a fogmegtartó kezelések és fogpótlások készítése mellett.

Mayer Szabolcs doktor úrral 2006 óta ismerjük egymást és dolgozunk együtt egyetértésben és családias hangulatban. Fontos számomra a csapatmunka, az együttműködés mind az orvosokkal, mind a dentálhigiénikusokkal és szakasszisztensekkel.

Az egyetemen sokszor elhangzott egy mondás: “minden fog végén lóg egy ember”. Amikor fogászati beavatkozást végzünk, akkor nemcsak a fogászati problémára kell koncentrálni, hanem figyelembe kell venni a páciens általános állapotát, alapbetegségeit, igényeit. A kezelési terv elkészítésekor a lehető legoptimálisabb, legteljesebb körű ellátására kell törekedni, ami kielégíti a páciens igényeit a szakma szabályainak betartásával.

Érdeklődési köreim: fogíny és a fog tartószerkezetének betegségei, tömések, betétek, fogpótlások készítése.

Szabó Szilvia

Klinikai fogászati higiénikus

Rendelési idő: H-P:9:00-14:00, K:10:00-14:00, SZ-CS:15:00-20:00

14 éves szakmai tapasztalattal várom szeretettel a régi és új pacienseinket. 
Klinikai fogászati higiénikusként fontosnak tartom, hogy minden korosztály különböző szájhigiénés problémáját megfelelő módon kezeljük. 
Itt az Evidental fogászati központban az orvos team is segíti munkámat, így akár megelőzésben vagy már egy fennálló problémával fordul hozzám, biztos kezekben van. 

A beavatkozásokon kívül segítek a helyes szájhigiénia kialakításában, tanácsot adok az otthoni szájápolási eszközök megfelelő kiválasztásában.

Geiger Rita

gyógytornász-fizioterapeuta

Rendelési idő: SZ 15:00-18:00, CS 9:00-12:00

Hiszem, hogy a mozgás életet menthet és a szabad mozgás öröme felbecsülhetetlen!
Küldetésemnek tekintem, hogy mindenki számára megtaláljam azt a fenntartható utat, amely segíti a mindennapjait, tartósan megszabadítja a fájdalomtól és újra aktív, örömteli élethez segíti.
A közös munka során az oldott hangulatot nagyon fontosnak tartom és a humort, mint gyógyító fegyvert minden alkalommal bevetem!
A fájdalommentes, teljes mozgásszabadság a boldog élet egyik alappillére!
Speciális területem az állkapocsízületi fizioterápia és a mozgásszervi problémák kezelése.
Szeretettel várom a gyógyulni vágyókat!

Tóth Dorottya

Klinikai fogászati higiénikus

Rendelési idő: K:14:30-19:30, CS:11:00-14:00

2021-ben végeztem el a fogtechnikusi és egyúttal a fogászati asszisztensi képzést is.
Tanulmányaim alatt is dolgoztam végig fogtechnikus gyakornokként, ez a tapasztalat különösen hasznos a jelenlegi munkám szempontjából, hiszen a fogászat háttérterületeire is rálátást kaptam, és ki is próbálhattam magam benne.
Az Evidentalnál 2 orvos mellé kerültem asszisztensként. Ezzel egy időben pedig elkezdtem a dentálhigiénikusi képzést, melynek folyományaként 2023. eleje óta már klinikai dentálhigiénikusként is dolgozom.

Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, embereket segíteni, gyógyítani. Dentálhigiénikusként számomra az íny állapota az, ami kiemelt fontosságot élvez, azt vallom, hogy nincsenek egészséges fogak egészséges íny nélkül.

Pácienseim találkozhatnak velem mind a fogorvosok mellett, mind fogkőeltávolítás, fogfehérítés és szájhigiéniai tanácsadás esetén.